ВЕСТИ - ЕПВ

Акција заливања садница у Савином Селу.

"И ЈА БИХ ДА ПОСТАНЕМ ВЕЛИКО ДРВО"!


Дуг период без кише и релативно касна прошлонедељна садња у Савином Селу, довела је до нове акције младих еколошких активиста из ОШ Бранко Радичевић. По други пут су залили 150 садница на старом игралишту и дали им шансу да покрену живот у новој средини.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС СТРАНИЦИ ZELENI VRBAS


Захваљујући разумевању руководства школе, сусретљивости Месне заједници Савино Село, тј. Милорада Томовића, који је обезбедио ватрогасно возило и сам се укључио у акцију, утврђен је договор са актерима акције да свака субота без кише буде знак за акцију заливања.

Свесни дугих пролетњих и летњих сушних периода, више него претходних година, подршка одржавању садница биће заступљена у плану рада Еколошког покрета Врбаса.

Организација акције омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net