ВЕСТИ - ЕПВ

Подршка ЕПВ грађанима Мађаршора у Врбасу.

"ОСЛОБОЂЕН ПРОЛАЗ КРАЈ ШВАПСКОГ ГРОБЉА"!


На молбу грађана ЕПВ је уклонио коров и шибље крај зида који опасује католичко-реформистичко-евангелистичко гробље у насељу Мађаршор а који је пешаке терао "да се помешају са возилима на друму".

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА СТРАНИЦИ ZELENI VRBAS

 


У наредном периоду покушаћемо да анимирамо локалну самоуправу да уреди у потпуности зарасло гробље и тиме покаже поштовање према нашим претходницима који су подизали и уређивали овај наш град, вероватно са више елана него што то ми сами сада чинимо.

Кампања подизања урбане културе омогућена је реализацијом пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку смо добили и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net