ВЕСТИ - ЕПВ

Акција садње са школском децом из Гложана!

МЛАДИ АКЦИЈАШИ ОЗЕЛЕНИЛИ СВОЈУ ШКОЛУ!


Данас још једна акција садње, овај пут у ОШ "Јожеф Марчок-Драгутин" из Гложана, уз подршку руководства школе и нарочито наставника биологије Јана Красњеца. Претходно опет мала мотивација деце и прича о значају дрвећа, садње и одржавању садница. Саднице је поклонио Покрет горана Сомбор из њиховог расадника, превезао их је "Комуналац" доо из Гложана а кексићи су опет стигли из Меделе!

ФОТО ГАЛЕРИЈА


Двориште школа је већ прави арборетум и види се посвећеност одржавању природног окружења за ученике. Сви данашњи волонтери су већ неколико пута учествовали у акцијама садње, и како рекоше, помажу своје родитеље у кућним и дворишним пословима. Пажња и заинтересованост на радионици, хитрост и послушност на акцији, указује нам на већ добро урађени посао школе и родитеља - у комбинацији.

Акција је саставни део нашег пројекта "Грађани у акцији, здружено у корист природе", којег је подржало Министарство заштите животне средине. Подршка реализацији кампање стигла је и од индустрије меса Карнекс, компаније Суноко, Витала и фабрике алкохола Реахем.

 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net