ВЕСТИ - ЕПВ

Акција фарбања клупа у Лазином парку у Врбасу.

МЛАДОСТ, ШМИРГЛА И ЧЕТКА!

Данас смо испунили Лазин парк са младим волонтерима у акцији санације клупа. Неки су четку први пут узели у руку, други су већ помагали родитељима. Мало обуке, мало посла а онда клопа и дружење. Урадило се колико се урадило, сутра ћемо поправљати. Наравно, покупили смо и смеће у том делу парка. Користан боравак у природи, на распусту дуго се памти.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС СТРАНИЦИ "Zeleni Vrbas"

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКА ВРБАС

ОПШИРНИЈЕ...

Састанак са спољним актерима у ресторану Краљ на Ловцу у Врбасу

СУОЧАВАЊЕ СА ДРУГАЧИЈИМ МИШЉЕЊЕМ!


Еколошки покрет Врбаса окупио је данас у ресторану Краљ у Врбасу спољне актере из Општина Врбас и Србобрана ради прикупљања мишљења о свом раду и виђења решавања проблема из амбијента из другог угла а у оквиру израде Стратешког плана развоја организације. Достизање жељених излаза састанка помогла је наша сарадница, експерт за стратешко планирање Душанка Родић из агенције Lava Consult из Новог Сада.

ОПШИРНИЈЕ...

Излет бициклима и радионица у Ловачком дому у Врбасу.

У ПРИРОДИ О ПРИРОДНОМ!


Данас смо имали још једно лепо дружење са децом, делом еко-тима из ОШ Братство-јединство из Врбаса. Бициклима смо се од школе одвезли до предивног амбијента на "Ловцу" у Врбасу, где смо у ресторану Краљ, уз освежење, обавили малу радионицу а потом обишли фазанерију, фарму морки и козице, које домаћински и брижно негују чланови ловачког удружења Фазан из Врбаса.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ ЗЕЛЕНИ ВРБАС

ОПШИРНИЈЕ...

Жалба Путевима Србије на лошу путну инфраструктуру

БИЦИКЛИСТИ НА ДНУ ПРИОРИТЕТА!


Еколошки покрет Врбаса је после великог броја жалби грађана и уз сопствени увид, утврдио аномалије на недавно обновљеном путном правцу Врбас - Кула. Од бициклистичке стазе коју су грађани толико прижељкивали, направљена је права пародија. То је био и разлог за жалбу и директно обраћање ЈП Путеви Србије за корекцију, по многима, лоших пројектих решења. У наставку објављујемо интегрални текст обраћања.

ОПШИРНИЈЕ...

ЕПВ започео јавне радове за инвалиде.

ИНВАЛИДИ ЗА ЧИСТИЈИ ВРБАС!

Уз подршку Националне службе за запошљавање и наших партнера из пословног сектора, пету годину за редом ангажујемо особе са степеном инвалидности на уређењу животног амбијента а у складу са њиховим физичким могућностима.

ОПШИРНИЈЕ...

Летња еко школица са шестацима ОШ Братсво-јединство у Врбасу

ЛЕТО У ЕКОЛОШКОМ ПОКРЕТУ!

Завршетак еко-школице није и крај дружења са шестацима из ОШ Братство-јединство у Врбасу. Данас смо кренули у наставак, како смо се већ договорили на споменику Јожефу Кишу, а уз благодети лепог времена и уређеног простора на спортским теренима Центра за физичку културу у Врбасу.

ОПШИРНИЈЕ...

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net