ВЕСТИ - ЕПВ

Подршка ЕПВ еколошким активистима у Новом Саду

ЗАТРПАВАЊЕ ТУЖБАМА (SLAPP ТУЖБЕ)!


Данас смо у Основном суду у Новом Саду присуствовали првом рочишту у једној од 5 тужби новосадске фирме Галенс против групе еколошких активиста из удружења Одбранимо шуме Фрушке горе и Фрушкаћ, којима прете велике новчане казне и затвор због еколошког активизма, којим су током прошле године указивали на могућу узурпацију простора у Националном парку Фрушка гора од стране ове фирме.

 

Цивилни активизам се реализује у оквиру пројекта "Заједно за активно грађанско друштво - АКТ", који је добио подршку Владе Швајцарске а спроводе га Helvetas Swiss Intercooperation и Грађанске иницијативе. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење аутора и не представља нужно и мишљење Владе Швајцарске, Helvetas-а или Грађанских иницијатива. Подршку нашем раду добили смо и од компанија: Витал, Шећерана Црвенка, Суноко и Индустрије меса Карнекс. 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net