ВЕСТИ - ЕПВ

Излет ЕПВ на Засавицу за еколошке волонтере из Врбаса и Црвенке.

АКТИВАН ОДМОР ПРЕД НОВЕ ЗЕЛЕНЕ ИЗАЗОВЕ!


Уз подршку наших партнера, Покрета горана Новог Сада и Руралног центра Сова из Сремске Митровице а у оквиру пројекта "Шума зове на дијалог", данас смо уприличили едукативни излет на један од најлепших резервата природе у Србији - Засавицу, за младе волонтере из Црвенке (ОШ "Вук Караџић") и Врбаса (ОШ "Братство-јединство"), који су у претходном периоду извели "гомилу" корисних еколошких активности за своје заједнице.

ФОТО ГАЛЕРИЈА НА ФЕЈС СТРАНИЦИ "ZELENI VRBAS"


По изузетно лепом дану, уз нашег водича и домаћина Марка Цвијановића, сазнали смо вредности овог локалитета, издружили се и напунили батерије. Идемо даље!

Излет се реализовао у оквиру програма "Еко-систем", којег у Србији реализују Млади истраживачи Србије а подржава Краљевина Шведска.

Наше еколошке активности подржавају и компаније: Шећерана Црвенка, Витал, Суноко и Карнекс.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net