ВЕСТИ - ЕПВ

Санирано још једно дечије игралиште и оспособљено одмориште!

ГДЕ СИСТЕМ НЕ ДОХВАТА, НАПРАВИМО ГА!


Сакривено и запуштено дечије игралиште крај фабрике кекса Медела у Врбасу отето је од амброзије и пропадања. Наши мајстори Мићо, Душан и Саша, уз несебичну подршку комшија, нарочито Андријане Нађ Сукновић која нам је и указала на проблем и пружила подршку, иако у поодмаклој трудноћи, поправили су тобоган, клацкалице, љуљашке, покосили коров са великим грмовима амброзиеје...У међувремену, на молбу грађана, поправили смо клупу крај главне рампе у насељу Мађаршор у Врбасу. Мајстор Мића потрудио се да то остане корисно одмориште шетача и вечерње састајалиште деце. А Душко Коматина направио је нову корпу за смеће. Корпа је постављена јер ће имати неко да је празни. Захвални смо Марији Тодоровић што је годинама постављала кесе за смеће на клупу и празнила их у своју канту.

Пријатна је помисао да постоје одговорне и брижне особе, који примете проблем изван свога дворишта али и покажу спремност да помогну у његовом решавању.

Ове акције не бисмо могли извести без разумевања и подршке наших донатора, Министарства заштите животне средине, Карнекса, Витал-а, Сунока, Реахема, Шећеране Црвенка. Меделе.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net