ВЕСТИ - ЕПВ

Поднета кривична пријава против НН лица за вандализам у Куцури.

АЛКОХОЛ, ФРУСТРАЦИЈА, БЕС...

По доступними информацијама синоћ око 11ч група вандала под дејством алкохола и/или нечег јачег, оргијала је и иживљавала се на урбаном мобилијару којег смо поставили 2016. године и уступили грађанима Куцуре као јавно добро, које је одмах постало главно излетиште и одмориште целог села. Тада смо уз бројне донаторе и партнере На челу са Министарством грађевине, саобраћаја и инфраструктуре, изградили и пристан за чамце, поставили осветљење, инфо табле, уредили пољски пут...
Заједно са децом из основне школе у Куцури, сваке године ово излетиште смо одржавали, уз бројне радионице. Видећемо шта ће полиција учинити.

 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net