ВЕСТИ - ЕПВ

Брза реакција НИС-а на бушотини топле воде у Кули.

СПРЕЧЕН ВЕЋИ АКЦИДЕНТ НА ТЕРМАЛНОЈ БУШОТИНИ!


На редовном обиласку терена у Кули, Еко патрола ЕПВ суочила се са упозорењем забринутих грађана из комшилука, да постоји проблем и безбедносни ризик на термалној бушотини крај старог спортског центра и базена. Одмах смо пријавили проблем надлежним службама НИС-а.Истог дана по пријему наше поруке, стручни тим НИС-а обишао је бушотину и утврдио да је на прирубници хидротермалне главе, услед корозије и замора материјала дошло до пуцања једног од четири шрафа и на том месту је дошло до цурења воде из бушотине.

Након утврђивања затеченог стања, извршена је замена сва четири шрафа на прирубници, чиме је решено питање даљег цурења воде из бушотине.

Поздрављамо друштвену одговорност и високу професионалност екипе НИСа!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net