ВЕСТИ - ЕПВ

Санација графита на фасади Центра за социјални рад у Врбасу.

НЕКО ПРЉА, НЕКО ЧИСТИ - НИСМО ИСТИ!


Данас су још једном волонтери Еколошког покрета Врбаса и Црвеног крста Врбаса извели заједничку акцију! Готово десет година санација графита са ове фасаде редован је волонтерски ритуал и полигон за дружење, рекреацију и едукацију... а у недостатку воље и слуха надлежних служби за надзор и заштиту законитости!Знамо да ће ускоро из мрака изаћи "шкрабачи", али шта можемо - "ми смо деца светлости"! Свак' ради шта му прија! А можда чак неки од штићеника Центра, којег смо упрво санирали, налази вентил за испуст на његовој фасади!?

Још једном, више и не бројимо који пут, позивамо полицију да се озбиљније и уз сарадњу са активним грађанима, ухвати у коштац са овим проблемом, који ружи заједницу и производи јој велику економску штету! Верујемо да би контрола продаје спрејева могла осветлити ноћне штеточине! Али надлежни су за сада не заинтересовани!

Акција је реализована у скопу нашег пројекта "Грађани у акцији - здружено у корист природе", којег је подржало Министарство заштите животне средине. Подршка је стигла и од Индустрије меса "Карнекс", компаније "Суноко" и фабрике уља и биљних масти "Витал"!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net