ВЕСТИ - ЕПВ

Санирано сточно гробље између Брестовца и Стапара

КРОЗ ЛАВИРИНТ НАДЛЕЖНОСТИ...


Дојавом грађана, Пријавом Еколошког покрета Врбаса Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине, који су обавестили Ветеринаску инспекцију, а ови Одељење за комуналне делатности града Сомбора, који су се коначно нашли надлежни да издају Налог комуналном предузећу Сомбора за санацију сточног гробља између Брестовца и Стапара!

По Информацији Управе за ветерину Западно бачког округа Ветеринарска инспекција упутила је обавештење Одељењу за комуналну делатност, имовинско-правне и стамбене послове Града Сомбора. Дана 19.03.2019. године издат је налог за уклањање дивље деоније к.п. 4794 КО Стапар, где је извршено санирање дивље депоније копањем рупе, где су убачени животињски лешеви (због различитог стадијума распадања лешева, није било могуће исто нешкодљиво уклањање у ВУ "Протеинка"), примењујући биосигурносне мере, тј. убацивањем креча у јаму и затрпавањем исте.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net