ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава одбачене амбалаже!

ОПАСАН ОТПАД КРАЈ СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У ВРБАСУ!?

На дојаву грађана, Еколошки покрет Врбаса пријавио је комуналној инспекцији одбачене пластичне канистере у трсци крај Великог бачког канала, на позицији иза ограде Центра за физичку културу у Врбасу!

ЈОШ СЛИКА СА ЛОКАЛИТЕТАУвидом у етикету с једног од канистера, могуће је да је њихов садржај био алкални концентрат за прање камиона и замашћених комора. Од инспекције смо захтевали да нас обавесте о свом поступању, те да ангажују овлаћену службу да уклони потенцијално опасан отпад!

Намена садржаја канистера могла би инспекцији да сузи потрагу за неодговорним лицима који су бахато избацили канистере у трску. Остаје да видимо колико ће се инспектори ангажовати по овом проблему и да ли ће евентуално ангажовати полицију за узимање отисака са канистера?!Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net