ВЕСТИ - ЕПВ

Акција фарбања мобилијара на врбаском Шлаису

ЈОШ МАЛО ДРУЖЕЊА СА ФАРБОМ И ЧЕТКОМ!

Jуче су волонтери Еколошког покрета Врбаса извели још једну акцију, овај пут крај преводнице у Врбасу. Саниране су дрвене клупе и столови у техничкој бази Вода Војводине, које користимо као еколошку нишу и окупљалиште за све акције на ширем подручју Шлаиса, а уз вишегодишње разумевање њиховог руководства.

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА АКЦИЈЕ

Вредне руке волонтера још једном су продужиле век и спасиле пропадања јавно добро! Погодно време и леп амбијент искоришћен је за корисну акцију и лепо дружење. Стигло се и на базен и нешто прочитати и одморити се! Само мало добре организације осмисли дан и испуни га лепим осећајима. Само мало бављења са младима производи немерљиве позитивне ефекте за заједницу! Дангуба је највећа болест а ми имамо добар лек за њу!

Ову активност подржало је Министарство заштите животне средине и Индустрија меса Карнекс из Врбаса. Акција је и део Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA).

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net