ВЕСТИ - ЕПВ

Санација дечијег игралишта крај терена СУ "Јасике 2003"

НАСТАВАК АКЦИЈАШКОГ ЛЕТА ВОЛОНТЕРА ЕПВ!


Јуче су волонтери Еколошког покрета Врбаса, на позив спортског удружења "Јасике 2003", извели акцију фарбања спортских и дечијих реквизита крај терена овог удружења! У оквиру акције послата је и солидарна порука борцима за спас река на Старој планини а против изградње минихидроелектрана!

ФОТОГАЛЕРИЈА СА АКЦИЈЕ

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКА


Иако далеко најактивније удружење у Општини, можда и у ширем региону, Еколошки покрет Врбаса, после 14 година, нема финансијску подршку од локалне самоуправе. Политички реваншизам на наше аргументоване критике, прво нам је ударио на финансије! Озбиљна штета је могла да буде нанешена нашим напорима за здравији и чистији амбијент да нема људи добре воље и здравог разума.

Подршку овој акцији дали су Министарство заштите животне средине и Индустрија меса Карнекс из Врбаса. Акција је и део Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA).

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net