ВЕСТИ - ЕПВ

Акција санације ружних графита

ЈОШ ЈЕДНА АКЦИЈА ВОЛОТНЕРА ЕПВ!Јуче су волонтери Еколошког покрета Врбаса још једном очистили ружне графите са зграде Центра за социјални рад у Врбасу.

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА АКЦИЈЕ

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ

Ово нам је прерасло у традиционалну акцију одржавања фасаде ове установе, коју, као под вирусом, опседају штеточине, очигледно исфрустрирани недостатком корисних вештина и места у друштвеној заједници! У мраку и под капуљачама ове изгубљене душе остављају прљаве трагове свог постојања. Наравно да нису само они криви!

Неко их је одавно заборавио и препустио улици! Вратиће се већ можда сутра с истим незанимљивим порукама и не знајући да само "некоме" праве прилику да учини добро дело и да се од тога добро осећа!

Извођење ове акцији омогућено је и реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). Акцију су помогли и Министарство зештите животне средине и Индустрија меса Карнекс из Врбаса.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net