ВЕСТИ - ЕПВ

Jaвни час у Бачкој Тополи за помен Драгану Печурици!

ПОМЕН ДРАГАНУ ПЕЧУРИЦИ!

17. јула екипа волонтера Еколошког покрета Врбаса подржала је помен Драгану Печурици у Бачкој Тополи, кроз 47. протестни скуп и јавни час на сећање борбе коју је овај еколошки активиста водио сваки месец, три ипо године, за Алексин закон и спас реке Криваје.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ВИДЕО - ЈАВНИ ЧАСУ присуству екипе Зелене патроле, те представника још неколико удружења грађана из Новог Сада, Оџака и Суботице, одзив грађана Бачке Тополе био је по традицији мали, где је Бачка Топола још једном показала недостатак свести и одговорности за животну средину и човека који је "сагорио" у свом емотивном напору да направи бољитак управо за своје суграђане који нису знали нити могли да му узврате подршку!

Одлазак на овај скуп омогућен је реализацијом ројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). Наше учешће је подржано и од стране Министарства заштите животне средине.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net