ВЕСТИ - ЕПВ

Реваншизам директора школе ПП Његош у Врбасу

ПОСЛЕ ДЕЦЕНИЈУ ВЕЖБАЊА ИЗБАЧЕНА ЖЕНСКА РЕКРЕАЦИЈА ИЗ ШКОЛЕ!Уместо дневне дозе здравља, чланице спортског удружења "Еуридика" из Врбаса " прошле недеље "закуцале" су се на вратима свог "вежбалишта", у ош "ПП Његош у Врбасу. По налогу новоименованог директора, Славице Гвозденовић, без икаквог упозорења и отказног рока затекле су закључана врата са натписом да је Уговор истекао! Сви реквизити за вежбање остали су иза закључаних врата!

Све ове године вежбања ни један летњи нити зимски распуст није прескочен. Са претходна четири директора, увек је постојао договор и обострани интерес да се вежбање одвија без застоја, јер је то полазницама важно и посебно што није реметио остале клубове, који су радили у школској хали а рекреација се одвијала у холу школе.

Многе од вишегодишњих полазница решиле су своје здравствене проблеме тренинзима, сталним консултацијама о здравим стиловима живота са инструктором и унутар групе вежбача!Пресецање континуитета вежбања за њих је брутални атак на здравље! Склони смо веровати да је 40 редовних вежбача, старости од 14 до 60 година, кажњено зато што им је фитнес инстуктор супруга председника Еколошког покрета, који годинама указује на непоштење и противправне радње носилаца власти!

Упозорење на могућу ескалацију односа дошло нам је недељу дана раније када је дотична особа забранила деци и наставници ликовног образовања учешће у обележавању Дана животне средине са волонтерима ЕПВ, који су анкетирали грађане и поклањали платнене вреће. Ликовњаци су требала да исцртају дечију игру шантику на платоу центра, као промотивни полигон за афирмацију здравих дечијих игара наспрам оних виртуелних! Деца, фарба, четке и идеја били су спремни али директор очигледно није! Поврх свега, пар дана касније шантика је осванула унутар терена Центра за физичку културу!?

Освету породици није радила ни "Коза Ностра", па се питамо какву то педагошку поруку партијски директор шаље деци и родитељима у својој школи!? Да ли је и ово део "нове политике" образовања и васпитања!? Све ово се иначе десило на Дан објаве Националне кампање против гојазности!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net