ВЕСТИ - ЕПВ

Радна акција у Куцури са еко секцијом основне школе

АКЦИЈА ИЗМЕЂУ ДВА ПЉУСКАЈуче смо због лошег времена променили карактер планиране акције фарбања пристана и мобилијара крај преводнице у Куцури са члановима еколошке секције ош "Братство-јединство" из Куцуре. У жељи да не разочарамо децу и одржимо акцијашки дан а уз традиционалну сусретљивост руководства ове школе, усмерили смо децу на акцију сређивања амбијента око школе.

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА АКЦИЈЕ

Вредне дечије руке плевиле су ружичњак и жардињере, чистиле плато од корова и смећа и све то у доброј атмосфери и уз лепо дружење и будно око наставника Габриеле Ковач и Меланије Мали.Са овом децом имали смо до сада десетак радионица и радних акција али без пресудног, континуираног рада и заинтересованости школе за рад еко секције, не би смо имали овако лепo обликован карактер деце, поуздане партнере и праве заштитаре свог села!Спровођење ове акције омогућено је реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, којег спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). Акцију су подржали Индустрија меса Карнекс из Врбаса и ЈКП Комуналац из Врбаса.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net