ВЕСТИ - ЕПВ

Радионица здравих стилова живота у врбашкој Гимназији

ЗДРАВ СТИЛ - МОЈ СТИЛ!

Вишегодишња успешна сарадња са руководством гимназије "Жарко Зрењанин" у Врбасу, данас је настављена извођењем комбиноване радионице на тему Здраве исхране адолесцената и потреби бављења физичком активности за ученике другог и трећег разреда.  Радионица је изведена у партнерству за спортским удружењем Еуридика из Врбаса и подршком предметних насавника ове школе, Аном Перишић и Сузаном Mитровић.

ФОТО ГАЛЕРИЈА СА РАДИОНИЦЕ

У првом делу радионице потакли смо децу на размишљање о здравој и избалансираној исхрани, последицама штетних навика и спољним утицајима на исрану, а потом и спону физичке активности са исхраном у постизању доброг здравља и менталне стабилности.У наставку нашег дружења, мало смо "проциркулисали" уз фитнес вежбе Оливере Ђурђевац, фитнес инструктора, уз корекције и објашњења важности и потенцијала фитнес вежбања, које је постало стил живота за десетине милиона љиди широм планете и базика за сваког образованог спортисту који настоји да поправи своје физичке перформансе у достизању врхунских резултата.Радионицу смо искористили да ову посебну групу ђака анимирамо за волонтирање у Еколошком покрету Врбаса како би их додатно мотивисали и спремили за одговоран однос према свом животном окружењу.

Спровођење радионице омогућено је реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, који спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA).Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net