ВЕСТИ - ЕПВ

Радна акција и радионица на Шлаису

МАЛО ПОШТОВАЊА ВЕЛИКАНУ!

Волонтери Еколошког покрета Врбаса данас су извели радну акцију чишћења помоћног стадиона на Шлаису и ширег простора око преводнице у Врбасу!

 ЈОШ СЛИКА

Полагањем цвећа на споменик Јожефу Кишу и чишћењем смећа од излетника и око овог обележја, показали су поштовање према овом великану који је заслужан што овде у срцу Бачке стојимо на сувом, кад' се 'другде по Србији комшије посећују чамцима'! Прилика је искоришћена и за малу радионицу на тему Великог бачког канала, његовој судбини кроз векове и нашој улози у његовом очувању! Дружење уз окрепљење смо наставили на преводници, у техничкој бази Вода Војводине.

Акција је део кампање која је омогућена реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, који спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). Активност је подржана и од Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, Индустрија меса Карнекс, компаније Суноко и локалне самоуправе.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net