ВЕСТИ - ЕПВ

Акција фарбања клупа у центру Врбаса

МАЛО БАЗЕН, МАЛО И ЧЕТКА!

Пошто су претходних дана извршили припрему, волонтери Еколошког покрета Врбаса извели су акцију фарбања клупа у центру Врбаса. Санирано је 9 клупа у парку и око фонтане. Овом акцијом појачали смо Јавне радове, које од почетка јула месеца изводимо на широј територији града. Санирају се инфо табле, дечија игралишта, ружни графити са јавних фасада, чисте се зелене површине од смећа...

ФОТКЕ СА АКЦИЈЕ

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ

ВИДЕО ПРИЛОГ РТВ (УСКОРО)!

 

Вредни волонтери и поред велике врућине, летњи распуст користе за давање личног доприноса лепшем животном амбијенту а успевају и да се расхладе на локалним купалиштима! Уз малу организацију, време се корисно испуни коктелом рада и дружења. То је свакако најбољи начин да се мозак очисти од притиска свакодневних обавеза, да се напуне батерије за књигу или посао!

Овакве активности користимо и за лагану едукацију и информисање волонтера о текућој проблематици организације, локалним проблемима и визији њиховог превазилажења. Падају идеје и договори о наредним заједничким активностима или солидарној подршци чланству!

Акција је део кампање која је омогућена реализацијом Пројекта "Оснаживање одговорности и обавеза за бољу животну средину", који се реализује уз подршку програма CSOnnect, који спроводи Регионални центар за животну средину (РЕЦ). Програм финансира Шведска агенција за међународни развој и сарадњу (SIDA). Активност је подржана и од Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, локалне самоуправе, Индустрија меса Карнекс и ЈП "Комуналац". Део освежења за волонтере добили смо на самој акцији од анонимног грађанина Врбаса.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net