ВЕСТИ - ЕПВ

Покренути Јавни радови на уређењу животног амбијента у Врбасу

ПОДРШКА ЧЛАНОВИМА МНРО 

Еколошки покрет Врбаса подржан је од стране Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, на Kонкурсу спровођења јавних радова за лица на евиденцији Националне службе за запошљавање. Ову прилику искористили смо да, поред наших чланова, ангажујемо неколико незапослених лица, чланова удружења МНРО у Врбасу са ниским степеном стручне спреме.

 ЈОШ МАЛО СЛИЧИЦА

Уз изузетну сарадњу са овим удружењем, коју негујемо већ дуги низ година, постали смо свесни потребе њихових чланова за основним средствима за живот, те посебних тешкоћа и скучених могућности за запошљавање.

Апелујемо надлежним институцијама и пословним субјектима да обрате много више пажње на ове младе и вредне људе, који и поред присутних предрасуда, имају капацитета да дају позитиван допринос сваком послодавцу.

Њихов живот одвија се често у крајње скромним условима, најчешће уз пресудну подршку блиске родбине, која се разапиње до крајњих граница, да им одржи минимум достојанства. 

Поред покрајине, јавне радове подржала је и локална самоуправа и Индустрија меса "Карнекс" а.д. Надамо се подршци и других људи добре воље!

 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net