ВЕСТИ - ЕПВ

Признање ЕПВ из предшколске установе "Бамби" из Куле

ЗЕЛЕНИ ЛИСТ ОД БАМБИЈА!

На светски Дан заштите животне средине Еколошки покрет Врбаса добио је ласкаво признање - Зелени лист(ић). Пажња је стигла из предшколске установе "Бамби" из Куле за допринос наше организације озелењавању вртића у комшијској Општини!

ЈОШ СЛИЧИЦА

 

Ова узорна установа већ традиционално овај Дан обележава пролећним маскембалом, који се ове године одржао у шест насељених места Општине Кула, док се највећи догађај десио на стадиону "Милан Средановић" у Кули. 

Уз песму и игру деце и вредних васпитачица, уживало је неколико хиљада куљана, брижно пратећи разиграну младост, којој остављају на терет скоро исто оштећен животни амбијент као и комшије низ канал, у нади да ће се много одговорније према њему односити!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net