ВЕСТИ - ЕПВ

Пријава Општини закоровљеног фудбалског терена

КОРОВ УМЕСТО ЛОПТЕ

Еколошки покрет Врбаса јуче је евидентирао потпуно запуштен и закоровљен помоћни терен ОФК Врбас крај Шлаиса. Стога смо поднели Пријаву локалној инспекцији, Захтев Општини за хитну санацију катастрофалног стања и доношење трајног решења за одржавање и привођење овог објекта намени.

Недопустива је и скандалозана небрига према овом јавном добру, које би требало да буде центар здравих стилова живота и младих и старијих нараштаја а не ругло и срамота за сваког врбашанина, а посебно за одговорне субјекте!

Потпуно смо запрепашћени са равнодушношћу стотина грађана који ћутке свакодневно пролазе крај овог терена а посебно спортиста и рекреативаца, који користе главни стадион и теретану у његовом кругу. Да ли је дошло време да збиља никога више ништа не може дотаћи или је можда поверење према надлежним службама толико нестало, да се све претворило у одмахивање руком!

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net