ВЕСТИ - ЕПВ

Председник ЕПВ добио признање за еколошки активизам

ПРИЗНАЊЕ ЗА ХРАБРОСТ ИЛИ УТЕХА ЗА СТРЕС?!

Данас је у згради Завода за заштиту природе у Новом Саду обележен вредан јубилеј удружења еко-новинара "Еко вест" - десет година од оснивања и континуираног извeштавања јавности о еколошким проблемима у Србији и региону. У оквиру свечаности, ово удружење у сарадњи са јединим писаним еколошким гласником у Србији, "Еко листом", доделили су признања најзначајнијим сарадницима, који су обележили вишегодишње партнерство.

СЛИКЕ СА ДОДЕЛЕ

За цивилни еколошки активизам признање су добили Виера Турчан из Гложана и Ратко Ђурђевац. Признање су још добили: Драгана Ратковић, новинар Радио Новог Сада и уредник емисије "Под стакленим звоном", Завод за заштиту природе у НС, Градска управа за заштиту животне средине у НС, фирма Тетра пак из Београда и удружење студената биологије "Јосиф Панчић" из Новог Сада.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net