ВЕСТИ - ЕПВ

Пословно-техничка сарадња са Caritas-ом

ЗА ЗЕЛЕНУ КУЦУРУ!

Протекле недеље остварили смо још једну пословно-техничку сарадњу са хуманитарном организацијом Caritas. У њиховој режији, а у оквиру пројекта "Смањивање ризика од елементарних непогода у Општини Врбас", обезбедили смо по 50 садница бора и гинка, који су засађени на четири локалитета у Куцури. Акцију садње, 17. и 18-тог новембра, извели су чланови еколошке секције основне школе "Братство-јединство" из Куцуре, вођени својим наставником биологије Јовицом Лондровић, уз чланове Куцурског удружења младих (КУМ).

Саднице ће, надамо се, у наредним годинама улепшавати простор испред вртића и школе у Куцури, око сеоског парка и на делу обале канала. А млади акцијаши, како рекоше, потрудиће се да саднице одржавају, посебно да их заливају у сушним периодима, све док се не осамостале и својим корењем не дохвате влажније слојеве земље.

Caritas, својим еколошким опредељењем и пројектима, постаје све важнији партнер у нашем раду, те се надамо да ће се ова сарадња наставити и развити у будућем периоду.

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 
 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net