ВЕСТИ - ЕПВ

Захвалница и волонтерске књижице вртићу Сунцокрет

У СУСРЕТ ДАНУ ПЛАНЕТЕ - НАЈБОЉИМА ПРИЗНАЊА И ВОЛОНТЕРСКЕ КЊИЖИЦЕ

У петак, 20. априла уручили смо захвалницу представницама вртића „Сунцокрет“ у Врбасу за вредне резултате у одржавању садница јесенас посађених у њиховом дворишту а у оквиру кампање „Како расте дрво“ Републичког фонда за животну средину и наших партнера УГ Зелени Круг из Баког Петровца. Уз подршку локалоне управе, за педесетак малишана овог вртића обезбедили смо волонтерске књижице и пригодне поклоне.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ВИДЕО ПРИЛОГ ТВ БАЧКЕ

Ово је четврта активност ове недеље којом смо узели учешће у обележавању Дана планете Земље који се ове године обележава 42. пут широм света. Под слоганом “Мобилишимо Земљу” различитим манифестацијама, акцијама и перформансима, скренуће се пажња јавности на значај очувања животне средине у покушају да се промени и унапреди еколошка свест људи.

 

Anketa

Da li ste...

nekada podneli prijavu za neki ekološki problem?

1 glas

Anketa

Da li ste

nekada skrenuli pažnju na ružno urbano ponašanje nekome van svoje familije

1 glas

 

 

Поштовани посетиоче!

Наш је пораз твоја равнодушност на садржај који ћеш наћи на овим страницама. Утисак, сугестија и аргументована критика учиниће те важним чиниоцем промена нашег запуштеног и угроженог амбијента!

Као оснивачи покрета “сретно смо се родили” у крајње запуштеној средини, сиромашној људском свести, препуној небриге, бахатости, помирљивости и лицемерја, што управо годи нашем немирном духу, прохтевном на изазове и сучељавања.

Еколошки покрет Врбаса

  • Јожефа Атиле 22, Врбас 21460
  • Tel: 063.88.77.972
  • Факс: 021/706-666
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: ekovrbas.net